meniu

FRAGMA STUDIO

Formata dintr-o echipa tanara, dinamica si plina de experienta in acest domeniu, studioul FRAGMA aduce in prim plan, in primul rand profesionalismul.

Fragma Studio reprezinta o firma specializata in fotografie, grafica si design, capabila in orice moment sa se muleze pe ideile clientilor, dar sa si adauge acel profesionalism, in creatie si executie, pe care orice lucrare semnata Fragma o are.

FRAGMA STUDIO

Cine, ce, cum...

Pornind totul din pasiunea pentru fotografie si frumos, echipa Fragma isi are radacinile in anul 2009, moment de la care serviciile, precum si profesionalismul de care dam dovada a evoluat intr-un mod mai mult decat simtitor.

Good things happen to those that wait and great things happen to those that pursue.

--Andoo

Echipa FRAGMA

  • team Victor Covrig

    Director/Fotograf/Designer

    Fondator al idei Fragma Studio, cu 7 ani de experienta ce poate sustine orice proiect si propunere, Victor este cel ce intelege, invata, transpune, personalizeaza si aplica fiecare idee a clientului, oferind produsul finit in ambalajul demult visat.

  • team Robert Matei

    Designer/CFO

    Co-fondator Fragma Studio, absolvent al Facultatii de Grafica si Design, ofera si implica viziunea moderna a lumii inconjuratoare in fiecare proiect pe care il sustine.

FRAGMA STUDIO

Galerie Video


Fragma Studio

Contact

Ploiesti
Str. Pictor Iscovescu
Facebook:904-255-2408

Detalii

Tel:+40 727 171 198
E-mail: office@photofragma.ro

Contact Rapid

Echipa Fragma Studio va este alaturi pentru a da forma viselor dumneavoastra, avand posibilitatea de a se deplasa oriunde, oricand, atat in vecinatatea orasului Ploiesti, cat si in toata tara. Va stam la dispozitie prin toate formele de contact.

512-843-0161


*campuri obligatorii

/